Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
24.07.2021 09:05

V Dúbravke má vzniknúť Motýlia lúka


Ilustračná snímka


Hlavné mesto SR Bratislava hľadá zhotoviteľa Motýlej lúky v Dúbravke. Revitalizácia parkovej plochy medzi ulicami Pri kríži a Homolova má priniesť oddychový priestor s edukatívnym charakterom.


Záujemcovia o realizáciu môžu predkladať ponuky do 5. augusta, vyplýva to z oznámenia uverejnenom vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie. Predmetom obstarávania je kompletná realizácia, dodávka sadových úprav a mobiliáru. "V novovybudovanom parčíku má mesto záujem vysiať lúčny trávnik, doplnený o plochy extenzívnych trvalkových záhonov a trávnika a v celom území doplniť vodopriepustné kameninové chodníky," spresňuje mestská časť Bratislava-Dúbravka na sociálnej sieti. "Doplnená bude neformálna exteriérová učebňa vo forme amfiteátrového sedenia pre potreby miestnej základnej školy. Pribudne náučný chodník, hmyzí hotel či brloh pre ježka,“ dodáva o podrobnostiach zadania projektu, ktorý má zlepšiť mikroklimatické podmienky a biodiverzitu v mestskom prostredí.       

Na financovanie využije mesto eurofondy, predpokladaná hodnota zákazky je 87.700 eur bez DPH.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.02.2018
Záhorská Bystrica hľadá zhotoviteľa nadstavby MŠ
V Záhorskej Bystrici hľadajú realizátora nadstavby a ďalšieho rozšírenia kapacít materskej školy (MŠ). Výzvu na predkladanie ponúk zverejnila bratislavská mestská časť v utorok vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
27.11.2018
Záujemcovia o výstavbu škôlky môžu predkladať ponuky
Obec Bernolákovo hľadá realizátora výstavby novej materskej školy. Výzvu na predložene ponúk v pondelok zverejnili vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
05.09.2019
Obec Plavecký Štvrtok hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie škôlky
V Plaveckom Štvrtku plánujú využiť eurofondové zdroje na rekonštrukciu a kapacitné zväčšenie materskej školy. Oznámenie o možnosti predkladať ponuky na realizáciu prác zverejnili v utorok vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
30.06.2020
MK SR vyhlásilo výzvu na predloženie ponúk obnovy kaštieľa v Dolnej Krupej
Ministerstvo kultúry (MK) SR hľadá zhotoviteľa rekonštrukcie pamiatkového objektu kaštieľa v Dolnej Krupej. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnili v pondelok (29. 6.) vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %